Тиждень позашкілля

2013-11-18

/Files/images/111.jpg

18-21 листопада в БДЮТ проходив тиждень позашкілля.

18 листопада в БДЮТ проведена екологічна акція «Ми — діти землі». В акцію включилися еколого-натуралістичні гуртки «Світ навколо тебе», «Юний еколог», «Квітникарі-аранжувальники», «Екологи-краєзнавці», «Знай, люби, бережи». Вихованці гуртків підвели підсумки про проведену роботу, обговорили екологічні проблеми нашого району, зробили захист презентацій.

Переможцями акції стали вихованці гуртка «Квітникарі-аранжувальники», учні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь (керівник Світлана Шумук). Керівники гуртків обмінялися досвідом роботи, фотоматеріалами, також було обговорено план роботи природоохоронного напрямку. В гуртку «Знай, люби, бережи» (керівник Галина Цвид) відмічена тісна співпраця з Шацьким національним природним парком.

19 листопада в БДЮТ проведена літературно-музична композиція «Хай квітне щаслива Україна». Захід об’єднав вихованців вокальних гуртків «Бемолька», «Веселі малята», «Намисто» (керівник Аліна Дзядук) та фольклорного колективу «Полісяночка»(керівник Марія Тішина).

Діти порадували піснями про рідний край («Балада про мальви»), про Україну («Добрий день, матусю Україно!», «Як у нас на Україні», «Україно моя», «Україно») та про дитинство(«Дитинства світ»), віршами. Гурт «Полісяночка» показав фрагмент «Українських вечорниць».

Гості свята — вихованці, педагоги та батьки отримали хвилю позитиву від побаченого.

20 листопада в БДЮТ проведена конкурсно-розважальна програма «Країна творчості». Вихованці гуртків образотворчого мистецтва «Колібрі» та екологічного «Світ навколо тебе» побували в чарівній країні, де в містах Бантиків, Художників, Цікавих загадок, Веселих кульок, Попелюшок та Хустинок на них чекали незвичайні захоплюючі пригоди, під час яких діти виконували ряд цікавих завдань. Керівники гуртків Ірина Вензловська та Світлана Шумук змогли створити в Країні творчості позитивну атмосферу, заінтригували дітей. Переможцями програми стали Софія Цюп’ях та Мар’яна Цекот.

Також жоден з учасників свята не залишився без солодкого приза. Керівники гуртків підсумували, що всі вихованці БДЮТ є справжніми жителями Країни творчості. А вихованка гуртка «» подарувала всім пісню «Країна дитинства».

21 листопада в БДЮТ проведено конкурсну програму «Чарівний пензлик».

Захід об’єднав вихованців гуртків «Колібрі», «Веселка», «Ми малюємо світ».

Діти змагались у вікторині на тему «Мистецтво», конкурсах «Краща вітальна листівка», «Малюнок-подарунок», «Пісенний вернісаж», «Малюнок в парі», «Країна Оріляндія».

Переможцями конкурсу стали вихованці гуртка «Колібрі».

Керівник гуртка Ірина Вензловська по закінченні конкурсної програми запросила дітей до солодкого столу.

/Files/images/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 255