• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Моніка Савчук - переможниця конкурсу "Все про безпеку -- вустами дітей"

Моніка Савчук - переможниця конкурсу "Все про безпеку -- вустами дітей"

2018-06-03

/Files/images/original-1894429859.jpg

Моніка Савчук, вихованка гуртка “Майстри-чарівники” Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості (учениця ОЗ НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія” смт Шацьк) разом з керівником Оленою Козак побувала на церемонії нагородження переможців конкурсу дитячих робіт «Все про безпеку – вустами дітей» серед вихованців закладів позашкільної освіти. Дійство відбувалося у Волинському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді 1 червня, в День захисту дітей.
Робота Моніки в стилі тістопластики “Всім! Всім! Всім! Гей, гайда гасити дім!” здобула перемогу з поміж 106 робіт, поданих на конкурс. Серед них малюнки, літературні твори, фотографії, вироби з дерева, тканини, соломи, а також моделі пожежно-рятувальної техніки й обладнання, електронні посібники.
Вихованка отримала грамоту управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, УДС з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, Волинської обласної організації добровільного пожежного товариства України за перемогу та цінні призи.
Захід проводився в рамках реалізації проекту "Безпечне дитинство", що співфінансується Європейським Союзом за Програмою "Білорусь-Україна".
Для юних переможців конкурсу, педагогів та гостей свята рятувальники організували видовищну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки. Традиційно шквал емоцій викликало гасіння умовної пожежі.
Своїми креативними роботами школярі намагалися привернути увагу громадськості до проблем пожежної безпеки, поведінки на воді, збереження екосистем від людської недбалості, а також за допомогою виступів і презентацій продемонструвати наслідки надзвичайних ситуацій.

Кiлькiсть переглядiв: 383