Обіймаючи горизонт словом

2018-12-03

/Files/images/P_20181127_115420.jpg

/Files/images/P_20181127_124529.jpg Наприкінці листопада у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва зібрались переможці та лауреати конкурсу «Юні літератори Волині» та їх наставники. Вихованка гуртка «Журналістика» Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості, учениця Шацької школи-гімназії Ангеліна Зубач та керівник Ніна Корець також відчули творчу атмосферу «Літературної вітальні».

На захід були запрошені заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, начальник відділу дошкільної, загальної середньої та вищої освіти Тетяна Соломіна, директор Волинської МАН Галина Толстіхіна, директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Алла Єфремова.

Діалог з учасниками «Літературної вітальні» провели письменники Волині Ольга Ляснюк, Ніна Горик, Олена Пашук, Валентина Штинько, Лариса Занюк, Олеся Ковальчук.

На святі відбулась презентація збірки «Слово обіймає горизонт», до якої увійшли кращі твори юних поетів, прозаїків, казкарів, журналістів, серед яких і твори юної шачанки — поезія «Недосяжні», «Сизокрилі» (керівник Ніна Корець) та проза «Зірка Вероніки» (керівник Таїсія Сулік, вчитель ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк»).

Саме в номінації поезія Ангеліна здобула ІІІ місце, за що нагороджена грамотою управління освіти, науки та молоді, а керівник гуртка «Журналістика» Ніна Корець отримала таку ж грамоту за підготовку переможця конкурсу «Юні літератори Волині».

/Files/images/P_20181127_124700.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 391