• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Юлія Цвір – переможець обласного конкурсу вокалістів «Лірики природи»

Юлія Цвір – переможець обласного конкурсу вокалістів «Лірики природи»

2019-03-20

/Files/images/IMG_7582.JPG Юлія Цвір здобула 2 місце на обласному конкурсі "Лірики природи"

Юлія Цвір, вихованка Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості, любить не лише пісню, але й природу. Так, на обласному конкурсі вокалістів “Лірики природи”, організованим Волинським еколого-натуралістичним центром, дзвінкоголоса дівчина здобула ІІ місце, за що отримала кубок, книги та грамоту управління освіти, науки та молоді ОДА. Пісні “Я люблю у лузі квіти” та “Веснянка” схвально сприйняли глядачі, а Юля отримала ще один досвід виступу на обласній сцені. Вихованка гуртка “Карусель мелодій” навчається в Підманевській школі, тож за неї радіють в обох закладах. І, звичайно ж, — її керівник Галина Хомяк.
Конкурс сприяє вихованню любові до рідного краю засобами вокального мистецтва, популяризації кращих традицій української культури, виявленню та підтримки талановитої обдарованої учнівської молоді. Напередодні відбувся перший етап “Ліриків природи” в БДЮТ, на якому свої вміння з задоволенням демонстрували також і молодші учасники гуртка “Бемолька”.

/Files/images/IMG_7482.JPG

/Files/images/IMG_7501.JPG/Files/images/IMG_7510.JPG/Files/images/IMG_7494.JPG/Files/images/IMG_7487.JPG/Files/images/IMG_7514.JPG/Files/images/IMG_7481.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 333