• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Здобутки художників-патріотів на обласному конкурсі

Здобутки художників-патріотів на обласному конкурсі

2019-11-08

/Files/images/P_20191108_115940.jpg Ірина Лукашова

/Files/images/obl.vijskovo-patriotychna-tematyka193.jpgСоломія СорокаНаприкінці жовтня вихованці Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості , світязькі ліцеїстки, побували на IV обласному конкурсі малюнка на військово-патріотичну тематику, що відбувся в Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. Любов до своєї країни, її болючі проблеми, мальовничі краєвиди, одвічні символи та державна символіка переносилися з уяви на папір й екран комп'ютера вмілими рухами конкурсантів. А цьогоріч їх було 59 з 22 команд районів, міст, громад Волині.

Команду нашого району представляли Єлизавета Левак, Ірина Лукашова(гурток «Ми малюємо світ», керівник Ірина Вензловська), котрі працювали в техніці живопису та графіки та Соломія Сорока (гурток «Цікава інформатика», керівник Світлана Оніщук), яка втілювала свій задум через комп’ютерний графічний дизайн.

/Files/images/obl.vijskovo-patriotychna-tematyka1910.jpgЛіза Левак Журі конкурсу відмітило високу підготовку учасників конкурсу, оригінальність творчого підходу, своєрідність композиційних рішень, яскраву виразність образів, розкриття теми та особисті патріотичні переконання юних художників. Робота «»На зламі століть» Ірини Лукашової теж припала до душі членам журі: дівчина набрала 27 з можливих 30 балів й була нагороджена грамотою управління світи, науки та молоді за активну участь в конкурсі. Ліза та Соломія теж здобули 21 та 24 бали відповідно, а в сумі Шацький БДЮТ посів 5 сходинку, поступившись командам м. Луцьк (І місце), Княгининівської громади (ІІ місце), Маневицького району (ІІІ місце) та господарям змагань – ЦНТТУМ.

Кiлькiсть переглядiв: 290