День БДЮТ "20 років творчості"

2013-11-22

/Files/photogallery/761/IMG_300ytryry.jpg

22 листопада в БДЮТ проведено День БДЮТ «20 років творчості». Захід об’єднав вихованців закладу, учнів ЗОШ І-ІІІ ст. смт Шацьк, с. Світязь, с. Мельники, ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк, с. Положеве, с. Підманове. Вихованці мали можливість продемонструвати свої вироби, розповісти про здобутки, про цікавинки, які є в них на гуртку, переконати присутніх, що саме їх гурток — найкращий. Виступи гуртківців переплелися з концертними номерами та презентацією. Урочиста та творча атмосфера створила по-справжньому святковий настрій для всіх присутніх гостей.

Надзвичайно гарно прозвучали сольні номери «Україно моя», «Віночок», «Вибір є»у виконанні Юлії Копитко та Ольги Тахасюк. Також порадували наймолодші учасники — Світлана Чернякова та Ольга Степанюк.

Батьки та гості вихованців оглянули виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, технічної творчості. Відмічено високий рівень образотворчого мистецтва, тістопластики. Починає вдосконалюватися ще новий в нашому закладі вид мистецтва — соломоплетіння.

Наприкінці свята ведучі — Віктор Тимошук та Еліза Лиса, запросили всіх дітей на солодкий стіл.


Кiлькiсть переглядiв: 224