Вклонімося величним тим рокам...

2014-05-05

/Files/photogallery/933/DSCN3463.JPG

Вклонімося величним тим рокам...

Традиційна зустріч з ветеранами Великої вітчизняної війни під такою назвою відбулася 5 травня в Будинку дитячої та юнацької творчості. Літературно-музична композиція з ведучими Ангеліною Бойчун та Аліною Боровець відтворила глядачам болісно жахливу картину війни та довгоочікувану, вистраджану — перемоги. Вихованці гуртків «Бемолька», «Намисто» Юлія Копитко, Ольга Тахасюк, Катерина Хвисючик, Ольга Степанюк та наймолодші гуртківці «Дивосвіту» Артем Саковець та Андрій Сахарук подарували пісенні вітання, які переплелися з виступами ветеранів та розповідями та віршами дітей.

В теплій душевній атмосфері спілкування продовжилося за круглим столом. Степан Королюк поділився секретами траволікування, Костянтин Чесноков розповів про моржування, Микола Данилюк пригадав про роботу своїх гуртків технічної творчості, Михайло Гірич — про знання польської мови та здібності перекладача на війні. Олександр Хотинець, член президії районної ради ветеранів, розповів про підготовку експозиції визволення Шацького району І Брестською стрілковою дивізією в приміщенні ради ветеранів та запропонував доповнити її малюнками вихованців на тему «Війна очима дітей» і роботами декоративно-прикладного мистецтва.

Спілкуючись з ветеранами, ми зрозуміли, що всіх їх об’єднують не лише минулі спогади, життєва мудрість та майже однаковий вік, а й душевна доброта, людяність та тепло, які випромінюють їхні обличчя.

Дорогі наші ветерани, ще раз прийміть від нас безмежну вдячність та низький уклін за здобуту перемогу!

Ніна Корець, методист БДЮТ

Кiлькiсть переглядiв: 224