День БДЮТ "Країна дитинства"

2014-12-03

Гарне веселе свято День БДЮТ відбулося 26 листопада в Шацькому ЛК під назвою «Країна дитинства». Гуртківці «Студії творчості» Катя Хвисючик, Юля Демчук та Софія Ягодинець успішно побували в ролі ведучих — Червоної Шапочки, Вовка та Зайчика та вивчали все, що є цікавого в країні творчості. Вовк роздобув чорний ящик, в якому були різноманітні предмети, а Червона Шапочка разом з Зайчиком та глядачами розгадували, до яких гуртків вони належать і яку роль виконують. Головні персонажі також співали пісні, загадували загадки та представляли інших учасників свята. А їх було чимало — вихованці вокальних гуртків «Веселі малята»,«Бемолька», «Дивосвіт», «Перлинки», «Дзвіночки» та «Тоніка», туристи Ніна Дунець та Юля Приступа, лікар Кузько Ангеліна. Пісенне вітання працівникам закладу прозвучало з уст керівника гуртків Олесі Матяшук та її вихованки Ольги Степанюк. Сольні номери виконали Іванка Пиленко, Дарина Куліш, Ольга Степанюк, Олеся Матяшук, Катерина Хвисючик.

Хореографічний колектив «Кристал» учнів ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь під керівництвом Зої Лукащик подарував композиції «Клубок життя», «Ляльки», «Гуцульські витребеньки» та букет гарних осінніх квітів.

Наприкінці свята ведучі нагадали, що гуртки чекають всіх бажаючих дітей.

А на завершення звучала пісня «Країна дитинства»:

Країна дитинства — це берег надії,

Де друзі хороші любов’ю зігріють,

А доля тут щедра на ласку до нас,

Дітей і дорослих у коло єдна.

Хай наша мрія здійсниться,

Зустрічай, країно дитинства,

Просто до успіху двері відкрий

В країну світлих мрій,

В країну світлих мрій.

Над організацією свята працювали керівники гуртків Антоніна Сакевич, Галина Хомяк, Олеся Матяшук, Тетяна Божук, Роман Штандер та методист закладу Ніна Корець.

Кiлькiсть переглядiв: 273