• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На туристичній смузі - вчителі району

На туристичній смузі - вчителі району

2017-09-17

/Files/images/6_21559092_850315668451921_2988924430315466549_n.jpg

/Files/images/P_20170914_144357.jpgВихованці нашого закладу взяли участь у відкритті обласних туристських змагань серед працівників освіти Волині, які цьогоріч відбулись в нашому чарівному краї (на березі озера Світязь в оздоровчому таборі "Супутник"). Саме про нього звучали слова ведучих Діани Жур та Марини Забродоцької, а також пісні з уст Юлії Цвір та Матвія Корнелюка.

/Files/images/P_20170916_153633.jpgУ змаганнях впродовж трьох днів – з 14 по 16 вересня взяли участь 32 команди – понад 230 освітян з різних районів та міст Волині, серед яких 17 команд вчителів (група А) 12 команд управлінь та відділів освіти (група Б) і 3 команди педагогів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації (група В). Команду вчителів нашого району( група А) представляли: Грабовський Андрій, вчитель географії ЗОШ І-ІІ ст. с. Грабове, Суходол Роман, вчитель фізкультури ЗОШ І-ІІ ст. с. Пулемець, Положевець Вадим, вчитель предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пульмо, Корнелюк Ірина, керівник гуртків БДЮТ, Забродоцька Марина вчитель НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок» с. Мельники, Німець Наталія, керівник гуртків БДЮТ.

Згідно з програмою заходу розпочались змагання зі спортивного орієнтування. На дистанціях, які проходили як по території табору, так і в навколишньому лісовому масиві, використовувалась електронна відмітка. Така система дозволяла учасникам відразу на фініші побачити свої результати та оцінити характер руху між контрольними пунктами. Найкращі результати в даному виді показали Корнелюк Ірина, Положевець Вадим та Німець Наталія, вони принесли бали для команди.

У другий день змагались на туристській «Смузі перешкод». Піднімались та спускались по «скельній» ділянці, долали навісну переправу, водну перешкоду по жердинах, траверс схилу, транспортували «потерпілого». Хоча дистанція і була короткою, проте вимагала від учасників великих зусиль та навичок для її успішного проходження.

В останній день команди долали 3-х етапну комбіновану дистанцію з велосипедного та водного туризму. У змаганнях брали участь 4 представники від команди: один долав «Велокрос», двоє пливли на байдарці і ще один демонстрував вміння на дистанції «Фігурного водіння велосипеда». В загальному заліку наша команда зайняла щосте місце.

Крім залікових видів, кожен вечір освітяни демонстрували свої вміння у конкурсній програмі – туристської самодіяльності, кашоварів, краєзнавчої вікторини. В конкурсі краєзнавчої вікторини вчителі нашої команди зайняли почесне ІІ місце.

Найбільше запам’ятається кожному гала-концерт на сцені табору, підготовлений командами. Учасники показали високу майстерність виконання, оригінальність задуму, прекрасне почуття гумору у своїх номерах художньої самодіяльності, - повідомляє Наталія Німець, керівник гурків закладу.


Кiлькiсть переглядiв: 285