• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в обласному семінарі-практикумі для заступників директорів, методистів позашкільних навчальних закладів

Участь в обласному семінарі-практикумі для заступників директорів, методистів позашкільних навчальних закладів

2016-12-15

/Files/images/original-1678167987.jpg

-

Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів 15 грудня 2016 року проведено обласний семінар «Використання оптимальних форм і методів роботи у позашкільних навчальних закладах для забезпечення результативності навчання і виховання учнівської молоді» за участю 24 представників позашкільних навчальних закладів області. Шацький БДЮТ представляла методист Ніна Корець.

У роботі семінару взяла участь Малащук О.Г., головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та вищої освіти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, яка під час виступу побажала керівникам плідної роботи, успіхів у творчих починаннях, а також гарних вражень від теоретичних та практичних занять семінару.

Директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів Дідик О.О. презентувала роботу закладу «Створюємо позитивний імідж – працюємо на ситуацію успіху».

З доповіддю «Адаптована модель управління в контексті проектних методик та міжнародної співпраці» звернулася до учасників семінару Куліба Л.В., директор Ківерцівського Центру творчості дітей та юнацтва. Леся Володимирівна ознайомила усіх присутніх з діяльністю Центру, досягненнями та успіхами творчих колективів, організаційно-педагогічними основами закладу.

Продовжив семінар Кошляцький А.Г., завідувач художньо-естетичним відділом Центру позашкільної освіти м. Володимира-Волинського, який розкрив питання модернізації змісту позашкільної освіти в умовах реформування освітньої галузі, проаналізував стан та перспективи програмного забезпечення.

Штунюк Р.А., заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 11 – колегіум Луцької міської ради», звернула увагу учасників семінару на розвиток особистості дитини, створення системи пошуку, розвиток і підтримку талантів і обдарувань, формування соціального досвіду на основі особистих бажань дітей та молоді.

Байдюк Н.Р., керівник студії образотворчого мистецтва «Дивосвіт» ВДЦЕВ, презентувала роботу виїзних мобільних офісів «Діти за мир, за єдину Україну» як інноваційну модель реалізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виховання у дітей любові до рідного краю, до історії та культури України.

Під час практичного туру семінару учасники виготовили яскравий «Вінок миру», на якому написали побажання нашим захисникам. В рамках семінару-практикуму усі присутні оглянули виставку осередку національно-патріотичного виховання «Маленькі патріоти».

На завершення заходу з прекрасною українською піснею та найщирішими побажаннями миру, добра, злагоди для учасників та гостей виступив народний аматорський фольклорний гурт «Чачка».


Кiлькiсть переглядiв: 259