Конкурс “Новорічний подарунок”

2013-12-23

/Files/images/PC130323.JPG

Наближаються новорічні свята, а разом з ними — приємні клопоти з подарунками для рідних та близьких. Новорічні подарунки, які прибули цьогоріч в Будинок дитячої та юнацької творчості зі шкіл району, здатні задовольнити смаки будь-якої дітвори чи дорослих. Ошатні ялинки красувалися не лише з шишок, а й з каштанів, пір’я, гудзиків і навіть макаронів. Ялинкові прикраси були від мініатюрних і до велетенських, з цікавинками та родзинками кожна — з лампочок, паперу, дисків, тканини. Не обійшлося й без сніговиків з ниток, тіста,паперу, намальованих та вишитих — їх було аж 8. Цікаві новорічні композиції прибули з Дідом Морозом на санях з оленем та Сніговиком на велосипеді. Сувеніри в техніці декупаж відтворили тендітну дівочу вроду та червоногрудих снігурів, які, здавалось, випурхнуть за мить зі скла. Чарівний ангел своїми розпростертими крилами дарував відчуття захищеності.
Новорічна флористика відобразилася в зимових букетах, особливо неповторним з яких став різвяний з горіхових шкарлуп. Велетенський новорічний вінок став своєрідним оберегом.
З цієї перечисленої краси перемогу отримали найкращі, найдовершеніші роботи у виконанні Тимошука Андрія, Стаднік Юлії, Терети Вікторії (БДЮТ), вихованців гуртка “Народні умільці”(БДЮТ), Нагорної Дарини (с. Пулемець), за які вони удостоєні грамот відділу освіти РДА за перемогу в конкурсі. ІІ місце — в Оксюти Іванни (с. Смоляри Світязькі), Мельничук Орислави (с. Світязь),вихованців гуртка «Народні умільці»( БДЮТ), а ІІІ — в Мегель Сніжани (с. Ростань) та Дрозд Ірини (БДЮТ). Крім цього, роботи уч. ЗОШ І-ІІІ ст. смт Шацьк, с. Ростань, Ключук Богдани (с. Смоляри Світязькі), Холодової Лариси (БДЮТ), Пеха Ярослава (с. Пехи) також здобули грамоти за активну участь в конкурсі.
Журі конкурсу дякує вчителям та керівникам гуртків, учні та вихованці яких відзначені: Забродській Т. М., Лопошук І. С., Багнюку Р. М., Суходол О. О., Цвид О. П., Плейтуху Р. В., Прасюк Л. М., Дзядук А. В., Шумук С. С., Цвид Г. П. та Сіжук О. М., та бажає всім веселих новорічних свят!

Кiлькiсть переглядiв: 374